- MALZEMELER
- 5 adet yumurta,
- 1,5 lt su,
- 1 yemek kasigi sirke,
- 1 kase yogurt,
- 2-3 dis sarimsak,
- tuz.
- Uzeri icin:
- 1 yemek kasigi tereyagi,
- pulbiber.
- YAPILISI:
- Kaynayan suyun icine sirkeyi dokup karistirin.
- Yikadiginiz yumurtalari kaynayan suya teker teker acele etmeden kirip, beyazlari pisince bir kevgir yardimiyla alin ( cok cabuk pisiyorlar suda fazla bekletmeyin).
- Yogurt ve sarimsaklari guzelce karistirip sicak yumurtalarin uzerine dokun.
- En son tereyaginda pulbiberide kavurup doktukten sonra mis gibi cilbiriniz yemeye hazir sizi bekliyor olucak. Hayirli iftarlar!!!
Afiyet Olsun:)
Kevser KURU
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder