12 Ağustos 2012 Pazar

Orman Kebabi

   
  • MALZEMELER
  • 750 gram kusbasi et,
  • 2 adet sogan,
  • 5-6 dis sarimsak,
  • 1,5 su bardagi haslanmis bezelye,
  • 4 adet kizartilmis patates ( kup seklinde),
  • 8-10 tane kiraz domates ( buyuklugune gore ikiye yada dorde bolunmus),
  • 3 adet yesil sivribiber ( kizartilmis),
  • tuz,
  • karabiber,
  • kekik,
  • 1 su bardagi su.

  • YAPILISI
  • Etlere bir tencereye alip suyunu salip iyice cekene kadar bekletin.
  • Uzerine soganlari ve sarimsaklari ekleyip kavurmaya devam edin.
  • Biraz kavrulduktan sonra biraz su ilavesiyle iyice pisirin ( 1 su bardagi kadar).
  • Kavurdugunuz eti bir firin kabina alip uzerine bezelyesini, patateslerini, domates ve biberlerini de ekleyin.
  • Tuz, karabiber ve kekik ilavesiyle birlikte onceden isitilmis 180 derecelik pisirin.

Afiyet Olsun:)
Kevser KURU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder