- MALZEMELER
- 750 gram kusbasi et,
- 2 adet sogan,
- 5-6 dis sarimsak,
- 1,5 su bardagi haslanmis bezelye,
- 4 adet kizartilmis patates ( kup seklinde),
- 8-10 tane kiraz domates ( buyuklugune gore ikiye yada dorde bolunmus),
- 3 adet yesil sivribiber ( kizartilmis),
- tuz,
- karabiber,
- kekik,
- 1 su bardagi su.
- YAPILISI
- Etlere bir tencereye alip suyunu salip iyice cekene kadar bekletin.
- Uzerine soganlari ve sarimsaklari ekleyip kavurmaya devam edin.
- Biraz kavrulduktan sonra biraz su ilavesiyle iyice pisirin ( 1 su bardagi kadar).
- Kavurdugunuz eti bir firin kabina alip uzerine bezelyesini, patateslerini, domates ve biberlerini de ekleyin.
- Tuz, karabiber ve kekik ilavesiyle birlikte onceden isitilmis 180 derecelik pisirin.
Afiyet Olsun:)
Kevser KURU
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder