6 Haziran 2011 Pazartesi

Halleyli Pasta

Bu pastayi uc sene evvel cok sevdigim Saadet teyzemin ellerinden yemistim ve cok begenmistim.Ben her zaman ki gibi icine koydugu malzemelerin disinda kendimce bir seyler ekliyerek farkli bir hale getirdim.Ins sizde begenirsiniz.Tarifimiz soyle.

MALZEMELER
1 paket on adetlik halley,
1 paket krem santi,
1 su bardagi soguk sut,
1 portakal kabugu yada limon kabugu,
1 cay bardagi antep fistigi(ceviz,findik,badem hepsi olur),
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
1 cay bardagi dogranmis kuru kayisi.

UZERI ICIN
1 paket hazir cikolata sosu,kakaolu puding yada kendi yaptiginiz bir sos.

YAPILISI
Sut ve iki poset krem santi cirpilir(biliyorsunuz bir paket krem santinin icinden iki poset cikiyor ikiside kullanilacak).Icine halleyler kirilir diger tum malzemeleride eklenip iyice karistirilip kare bir borcama yayilir.Uzerine pisirdiginiz ve soguttugunuz sos dokulur ve dolaba konur.Servis yapacaginiz zaman arzu ettiginiz sekilde suslenir.Afiyet olsun




 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder