- MALZEMELER
- Kisi sayisinca levrek ( ben 4 tane kullandim),
- 2-3 yemek kasigi siviyag,
- karabiber,
- tuz.
- YAPILISI
- Baliklarin uzerine bir bicakla 3-4 tane cizik atin.
- Siviyag, karabiber ve tuzu karistirin baliklarin heryerine surun.
- Attiginiz ciziklerin arasina karisimin iyice gecmesine dikkat edin.
- Sonrasinda izgara teline yerlestirip ister mangalda isterseniz firininizin izgara bolumunde arkali onlu iyice kizarana kadar pisirin.
- Yaninda guzel bir sogan salatasi ve limonla servis yapin.
- SOGAN SALATASI
- 4-5 adet kuru sogan,
- yarim demet maydanoz,
- pulbiber,
- 2-3 yemek kasigi siviyag,
- sumak.
- YAPILISI
- Soganlari yarim ay seklinde incecik dograyin.
- Hafif tuzla avun.
- Uzerine kiyilmis maydanoz, sumak ve siviyagini dokup arzu ederseniz az pulbiber ilavesiyle servis yapin.
AFIYET OLSUN:)
Kevser KURU
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder